Lépés utca 10.

Budán a XI. kerületben, Hosszúréten a közkedvelt Madárhegy mellett, intenzív zöld területen, új építésű 3 lakásos társasházban lakások, teremgarázzsal és tárolóval eladók. A környék jellegzetessége, hogy kizárólag új építésű családi, iker és 3-4 lakásos társasházak épültek és épülnek.

Az 1. emeleti ingatlan 109m²-es. Hátsó szomszéd nincs, a kilátás zöld övezetre panorámás. A 40m²-es tágas, fényes nappali mellett további 3 hálószoba található(12,15m², 12,35m²14,26m²), melynek egyike külön fürdőszobával rendelkezik.

A fűtés Bosch kondenzációs cirkóval történik, a köves helyiségekben padlófűtés van kiépítve. Minden ablakon rejtett redőnytok került felszerelésre, valamint az elektromos kiállást is biztosítottuk a későbbi motorizációhoz. A lakásban a riasztó védőcsövezését és vezetékezését kialakítottuk. Szobánként a klíma előkészítése is megtörtént. A kertben öntözőrendszer van. A lakások fekvésüknek köszönhetően világosak, benapozottak. A fogyasztás elszámolása egyedi mérőórák alapján történik. Az aszfaltos út és közvilágítás elkészült. A lakások használatbavételi engedéllyel rendelkeznek.

A terület kiváló elhelyezkedése egyszerű és gyors megközelíthetőséget tesz lehetővé, akár a város felől, akár az autópályákról. A metró végállomása is könnyen elérhető. A buszmegálló 5 perces sétára található. Kis forgalmú széles utca, a közeljövőben nagy forgalom nem várható.

A tulajdoni lap rendezett, hitelmentes építkezés. CSOK, államilag támogatott hitel felvehető. Érdeklődni lehet:06 20 501 1169

pinceszinti alaprajz

földszinti alaprajz

1. emeleti alaprajz

2. emeleti alaprajz

XI. kerület, Lépés utca 8., 3 lakásos társasház