Lépés utca 7.

 

Budán a XI. kerületben, Hosszúréten a közkedvelt Madárhegy mellett, intenzív zöld területen, új építésű 3 lakásos társasházban az 1. emeleti lakás eladó 1 kerti parkolóval. A környék jellegzetessége, hogy kizárólag új építésű családi, iker és 3-4 lakásos társasházak épültek és épülnek.

A ház az egésze Porotherm 38 Thermo Rapid téglából épült., melynek sajátossága, hogy a szigetelő anyag a tégla belsejében található. Hőszigetelő képessége kiemelkedő. A lakásokhoz a napelem kiépítésre került. A fűtés Bosch kondenzációs cirkóval történik, a köves helyiségekben padlófűtés van kiépítve. Minden ablakon rejtett redőnytok került felszerelésre, valamint az elektromos kiállást is biztosítottuk a későbbi motorizációhoz. A lakásban a riasztó vezetékezését kialakítottuk. Szobánként a klíma előkészítése is megtörtént. A kertben öntözőrendszer van kiépítve. A lakások fekvésüknek köszönhetően világosak. A fogyasztás elszámolása egyedi mérőórák alapján történik.

A terület kiváló elhelyezkedése egyszerű és gyors megközelíthetőséget tesz lehetővé, akár a város felől, akár az autópályákról. A metró végállomása is könnyen elérhető. A buszmegálló 5 perces sétára található. Kis forgalmú széles utca, a közeljövőben nagy forgalom nem várható.

Energetikai besorolás: BB. Az energetikai besorolás megfelel a zöld hitel követelményeinek.

A lakások teher nélküli tulajdoni lappal rendelkeznek.

Érdeklődni lehet:06 30 716 6171

földszinti alaprajz

emeleti alaprajz

2. emeleti alaprajz

Magyarország, Budapest, Lépés utca 7