Lépés utca 7.

 

Budán a XI. kerületben, Hosszúréten a közkedvelt Madárhegy mellett, intenzív zöld területen, új építésű 3 lakásos társasházban lakások,  4 kerti parkolóval eladók. A környék jellegzetessége, hogy kizárólag új építésű családi, iker és 3-4 lakásos társasházak épültek és épülnek.

A lakásokhoz a napelem kiépítésre került. A fűtés Bosch kondenzációs cirkóval történik, a köves helyiségekben padlófűtés van kiépítve. Minden ablakon rejtett redőnytok került felszerelésre, valamint az elektromos kiállást is biztosítottuk a későbbi motorizációhoz. A lakásban a riasztó vezetékezését kialakítottuk. Szobánként a klíma előkészítése is megtörtént. A kertben öntözőrendszer van kiépítve. A lakások fekvésüknek köszönhetően világosak. A fogyasztás elszámolása egyedi mérőórák alapján történik.

A terület kiváló elhelyezkedése egyszerű és gyors megközelíthetőséget tesz lehetővé, akár a város felől, akár az autópályákról. A metró végállomása is könnyen elérhető. A buszmegálló 5 perces sétára található. Kis forgalmú széles utca, a közeljövőben nagy forgalom nem várható.

Energetikai besorolás: BB

Várható átadás: 2021. november 30.

földszinti alaprajz

emeleti alaprajz

2. emeleti alaprajz

Magyarország, Budapest, Lépés utca 7